گمان می رود که سوبارو درصدد ورود به مسابقات جهانی رالی سال ۲۰۲۲ باشد و با تولید یک هاچ بک جدید الهام گرفته شده از تویوتا به یک دهه عدم حضورش در مسابقات اتومبیلرانی پایان دهد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از خبرخودرو، سوبارو در دهه ۹۰ میلادی جز مقام آوران صحنه اتومبیلرانی جهان بود اما در سال ۲۰۰۸ تحت فشار بحران مالی جهانی مجبور به ترک رقابت ها شد اما حالا به نظر می رسد که این برند به دنبال تولید یک هاچ بک جذاب جدید و بازگشت به مسابقات است.
در حال حاضر فورد فیستا، هیوندای i۲۰ و تویوتا یاریس جز خودروهایی هستند که برای حضور در مسابقات جهانی رالی برگزیده شدند.
با توجه به این که سدان فعلی سوبارو ایمپرزا برای مسابقات اتومبیلرانی امروزی کمی بزرگ است گمان می رود که سوبارو درصدد تولید یک نمونه کوچک تر باشد و در راستای همکاری های دیگر با تویوتا در زمینه تولید خودرو های فعلی ۸۶ یا همان BRZ خودروی هاچ بک پرقدرتی را بر اساس یکی از محصولات تویوتا تولید کند.
در حال حاضر اطلاعات چندانی در این زمینه در دسترس نیست و تنها بایستی منتظر اظهار نظر رسمی سوبارو باشیم.